De Klussenier Ashmied Ozir
De Klussenier Ashmied Ozir

Hilversumsestraat 6C
2574 XG Den-Haag

Dien uw offerte-aanvraag in   

070 412 76 47
06 2420 0706
ashmiedozir@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 81638604

Even voorstellen

Mijn naam is Ashmied Ozir, sinds mei 2022 ben ik actief met mijn klusbedrijf De Klussenier Ashmied Ozir in Den Haag, waar ik woon met mijn vrouw en drie dochters. Voor verschillende werkzaamheden in Den Haag, Wateringen, Scheveningen en omgeving kunt u bij mij terecht.

Als Klussenier ben ik een veelzijdig vakman. Dat betekent dat u voor vrijwel alle werkzaamheden bij mij terecht kunt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het renoveren van uw badkamer en toilet of het plaatsen van een gehele nieuwe keuken. Maar ook voor elektrotechnische werkzaamheden zoals het plaatsen van een groepenkast of het installeren van domotica draai ik mijn hand niet om.

Ik heb in het verleden een MTS opleiding in de motorvoertuigentechniek afgerond en ben vervolgens 12 jaar werkzaam geweest in de autobranche als eerste autotechnicus bij gerenommeerde merkdealers zoals BMW en Volkswagen/Audi. In mijn vrije tijd was ik altijd al aan het klussen en na die 12 jaar heb ik daar ook mijn werk van gemaakt en ben ik als zzp’er in de verbouw branche begonnen. Toen ik op zoek was naar wat meer structuur in mijn bedrijf ben ik bij De Klussenier terecht gekomen, om mijn onderneming zo te versterken.

Voor mijn klanten vind ik het ongelofelijk belangrijk dat ik netjes, gestructureerd en stofvrij werk. Zo weet u altijd wat ik wanneer ga doen en waar u aan toe bent en verzeker ik u er zo van dat er geen onduidelijkheden of meningsverschillen zijn over het uit te voeren werk. Ik vind het daarom ook belangrijk goed met de klant mee te denken om zo de verbouwing te realiseren waar de klant écht naar op zoek is. Om dat te bereiken gebruik ik ook alleen materialen van de hoogste kwaliteit en houd ik mijn eigen afwerkingsniveau ook aan die standaard.

Verder kunt u rekenen op de voorwaarden die u bij De Klussenier mag verwachten. Zo breng ik in principe altijd een vrijblijvende offerte uit, bereken ik nooit voorrijkosten en kunt u erop rekenen dat ik 12 maanden garantie geef op alle uitgevoerde werkzaamheden. 

Heeft u een klus in de omgeving van Den Haag, Wateringen of Scheveningen die geklaard moet worden? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. U hoort zo snel mogelijk van mij.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...